31 març, 2017

Maquinària

El personal es propi i amb àmplia experiència, la maquinària pesada per a la realització d’obres públiques i civil és pròpia de les empreses.

Disposant de tots els cursos de formació necessaris per desenvolupar els seus treballs:

  • PRL per a Operadors de Vehicles i Maquinària
  • PRL per a Operadors d’Aparells Elevadors
  • PRL per a Treballs de Demolició i Rehabilitació
  • Operadors de Carretons Elevadors
  • Curs de seguretat per Treballs en espais Confinats
  • Operadors de Plataformes Elevadores mòbils de personal
  • Certificat de partició “Treballs d’altura (RD 2177/04)”

 

ZANJADORA VERMEER RTX550

La rasadora RTX550, amb pneumàtics de cautxú o sistema d’erugues quàdruples a triar, està equipada per a la majoria dels Terrenys. A més, amb una àmplia selecció d’opcions com espasa, disc per roca, etc.

Disc RW526 per microzanja amb aspiració, 5,5 cm. amplada i màx. 40 cm. profunditat. – VÍDEO

Disc RW526 CASTED per microzanja sense buit, 5,5 cm. amplada i màx. 66cm. profunditat. – VÍDEO

Disc RW526 SEGMENTS per a zanja sense buit, 10 o 15 cm. amplada i màx. 66cm. profunditat. – VÍDEO

NEW HOLLAND B110

Sense importar que tan demandant sigui la tasca, les retroexcavadores New Holland sèrie B són ràpides i precises. Excavació, càrrega, rases, arrossegament o alçament de peces no representen desafiaments. Les retroexcavadores New Holland sèrie B s’adapten a les condicions més variables i adverses ja que estan equipades amb funcions que augmenten la seva versatilitat i productivitat preservant els costos operatius i per tant el valor de l’equip.

JCB 3cx

La JCB 3CX és la retrocarregadora número u del món (juntament amb la JCB 4CX). Producte de la filosofia de disseny eficient de JCB, la 3CX ofereix una solució a l’augment de preu dels combustibles i els problemes mediambientals mitjançant una eficiència líder de la seva classe i baixos costos operatius. En resum, hem aplicat tecnologies innovadores per esprémer al màxim cada gota de combustible de l’JCB 3CX Eco.

IMG_2779

BOBCAT S150

La S150 de Bobcat és una carregadora compacta de gamma mitjana dissenyada especialment per a treballs en la construcció, flotes de lloguer, reciclat, etc.

Té una capacitat operativa de 700 kg, amb una càrrega de bolcada de 1.452 kg i una altura d’elevació de 2.908 mm.

yanmarvio

YANMAR VIO 1.7

La sèrie Semi-Va veure de Yanmar es destaca de les altres màquines en aquesta classe de pes. El SV16 combina dimensions compactes, alts nivells de rendiment i gran estabilitat. És possible treballar en zones estretes, on una màquina convencional de 1.500 kg no és capaç de treballar.

IMG_3325

Mini giratòria Komatsu 1.6 PC

La PC16R-3 té la tecnologia que Komatsu porta millorant durant més de 80 anys. Es va desenvolupar amb atenció constant a les necessitats de clients de tot el món. El resultat final és una màquina fàcil d’utilitzar que ofereix un rendiment de primera classe.