30 març, 2017

Qui som?

Universal Construcciones i Colocaciones S.L. i Catalana d’Obres 2006 S.L. són empreses que es dediquen a la construcció en general: edificació, obra civil, obra civil per a gas i obra civil per a telecomunicacions.

¡20 ANYS D’EXPERIÈNCIA ENS AVALEN! L’adaptació als constants canvis en el mercat ens ha permès aprendre i créixer, mitjançant una fervent aposta per la innovació i les noves tecnologies, optimitzant així la rendibilitat dels recursos emprats.

La intencionalitat final dels nostres projectes, al cap ia la fi, és donar un servei de qualitat al millor preu, sense descuidar el respecte pel nostre entorn econòmic-social i mediambiental.

Catalana d'obres

L’altre grup que forma l’empresa Grup Universal és Catalana d’Obres 2006, empresa constructora. S‘encarrega de realitzar les obres civils, obres civils de gas i civils de telecomunicacions.

Ambdues empreses estan formades per un equip de professionals que porten anys dedicant-se al món de la construcció, des de el Gerent i Cap de l’empresa, fins al últim treballador.

Universal Construcciones y Colocaciones, S.L.

Un dels dos grups que forma Grup Universal és Universal Construccions i col·locacions S.L., més especialitzada en obres d’edificació, encara que també desenvolupa tot tipus d’obres (obra civil, civil de gas, civil de telecomunicacions …)

Un bon exemple de la bona feina que es duu a terme és l’enorme nombre d’adjudicacions que està tenint aquest grup.